Jobba hos oss

Är du vår nya redovisningskonsult

Vi söker dig som brinner för såväl redovisning som mötet med våra kunder. Tjänsten som redovisningskonsult är under ständig utveckling, vilket har resulterat i att den konsultativa delen blivit allt mer central. I rollen som redovisningskonsult hjälper du våra kunder med alltifrån löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, ekonomistyrning till skattefrågor.

Om tjänsten

I arbetet som redovisningskonsult är du kundens naturliga bollplank. Det är därför viktigt att du tycker att det är roligt och inspirerande att ständigt möta nya frågeställningar. Dessutom är det fördelaktigt om du besitter ett intresse för IT och digitalisering. För att lyckas i denna tjänst ser vi att du är drivande, självständig och har en god förmåga att skapa förtroende hos kunderna.

Du som söker kan vara en erfaren redovisningskonsult som är redo för nya utmaningar eller en nyutexaminerad civilekonom som lockas av tanken att bli redovisningskonsult hos oss. 

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

Om Andersson & Co

Andersson & Co i Växjö erbjuder effektiva och kvalitativa tjänster inom såväl revision, redovisning som rådgivning med målet att underlätta vardagen för företagare. Som medarbetare hos oss ges du möjlighet till en trygg arbetsplats, en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling.

Ansök idag

Låter detta intressant maila din ansökan till maria@anderssonco.se.

Vid eventuella frågor angående tjänsten ring Maria Baard på 0470-72 30 14.

Urvalet sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30/9.

 

Kontaktuppgifter

Andersson & Co
i Växjö AB

Nygatan 19B
352 31 Växjö

Tel: 0470-72 30 00

OM OSS

Andersson & co är din redovisningsbyrå i Växjö som erbjuder kvalitativa tjänster inom revision, redovisning och rådgivning med målet att underlätta din vardag som ​företagare. Vår kunskap ger dig trygghet och tid att utveckla ditt företag.

TRYGGHET

Redovisning är ett lagkrav, men det ger också förutsättningar för en god företagsutveckling. Därför är det viktigt att företagets bokföring är aktuell och att den utförs enligt gällande regler och former.

RÅDGIVNING KRING FÖLJANDE

  • Skattefrågor
  • Generationsskiften
  • Värdering av företag
  • Budget och prognoser
  • Upprätta ekonomiska rapporter
  • Frågor kring skogs- och jordbruk
  • Ärenden hos Bolagsverket
  • Digitalisering

KONTAKTUPPGIFTER

Andersson & Co i Växjö AB
Nygatan 19B
352 31 Växjö
Tel: 0470-72 30 00