Redovisning – Vi förenklar ditt företagande

Som egenföretagare kan redovisning bli både dyrt, krångligt och tidskrävande. Framförallt om du varken har erfarenhet eller kunskap om hur arbetet ska genomföras. Ibland kan det dessutom vara skönt att slippa tänka på allt som har med ekonomi och redovisning att göra. Andersson & co kan hjälpa dig med hela eller delar av redovisningsfunktionen, från löpande bokföring till momsredovisning, deklarationer och bokslut. Det gör att du slipper att oroa dig över felaktiga detaljer samtidigt som du får mer tid över till annat. Genom att låta våra auktoriserade redovisningskonsulter ta hand om ditt företags redovisning kan du fokusera på att utveckla ditt företag.

Inom redovisning kan vi hjälpa er med:

 • Löpande bokföring
 • Bokslut & Årsredovisning
 • Löneadministration
 • Digitalisering av redovisningen

Fokusera på din kärnverksamhet

Att ha en kvalitativ redovisning är grunden för ditt företags utveckling och framgång. Som kund hos Andersson & co kan du tryggt lämna över allt ansvar kring bokföring, redovisning och löneadministration till oss. Vi är flexibla och utformar tillsammans med dig den mest optimala lösningen för ditt företag. Vi strävar alltid efter att underlätta ditt företagande så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Trygghet att utveckla ditt företag

Redovisning är ett lagkrav, men det ger också förutsättningar för en god företagsutveckling. Därför är det viktigt att företagets bokföring är aktuell och att den utförs enligt gällande regler och former. Är du osäker på hur du ska dokumentera ditt företags intäkter och kostnader? Med vår hjälp blir allt som har med momsredovisning, deklarationer och bokslut både enklare och effektivare. Det gör att du kan du minimera risker, vara trygg i dina beslut och fokusera på din kärnverksamhet. Vår kunskap ger dig trygghet och tid att utveckla ditt företag.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Andersson & co är din redovisningsbyrå i Växjö som tillhandahåller effektiva och kvalitativa tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi strävar alltid efter ett personligt engagemang så att du ska känna dig trygg i ditt företagande. Välkommen att kontakta Andersson & co i Växjö för personlig rådgivning.

Kontaktuppgifter

Andersson & Co
i Växjö AB

Nygatan 19B
352 31 Växjö

Tel: 0470-72 30 00

OM OSS

Andersson & co är din redovisningsbyrå i Växjö som erbjuder kvalitativa tjänster inom revision, redovisning och rådgivning med målet att underlätta din vardag som ​företagare. Vår kunskap ger dig trygghet och tid att utveckla ditt företag.

TRYGGHET

Redovisning är ett lagkrav, men det ger också förutsättningar för en god företagsutveckling. Därför är det viktigt att företagets bokföring är aktuell och att den utförs enligt gällande regler och former.

RÅDGIVNING KRING FÖLJANDE

 • Skattefrågor
 • Generationsskiften
 • Värdering av företag
 • Budget och prognoser
 • Upprätta ekonomiska rapporter
 • Frågor kring skogs- och jordbruk
 • Ärenden hos Bolagsverket
 • Digitalisering

KONTAKTUPPGIFTER

Andersson & Co i Växjö AB
Nygatan 19B
352 31 Växjö
Tel: 0470-72 30 00